Vi älskar Dig. Alltid.

Rebecca hittade detta på Google om vår fina älskade farmor.



Heléne Warrén  - In memorian

Heléne Warrén ledde tillsammans med sin man Lars-Gunnar Warrén behandlingshemmet IM Strand. Foto: Anna Persson

Heléne Warrén blev 61 år. Hon avled hastigt i sitt hem i Stengårdshult den 27 juli.

Heléne var tillsammans med sin make Lars-Gunnar ansvarig för IMs behandlingshem Strand, Reftele, Gislaved, under åren 1974 till 2000. Tillsammans med sina medarbetare utvecklade Lars-Gunnar och Heléne en behandlingsmodell för att stödja barn och ungdomar som av sociala eller andra skäl fått problem i sin familjerelation eller i skolan. Det var ett ansvarsfullt arbete där Heléne med stor kraft och uthållighet utvecklade kontakter med sociala myndigheter och barnens föräldrar för att tillsammans utveckla samverkan och förståelse, så att barnen efter en tid på Strand oftast kunde flytta tillbaka till sina familjer.

Under de första åren, när verksamheten på Strand byggdes upp var det ofta ett dygnet runtengagemang, då barn i kris skulle inlemmas i dagliga rutiner.

Heléne hade genom sitt lugna sätt och förmåga att lyssna på barnen en möjlighet att förmedla en känsla av respekt och förtroende som gav barnen ett stort mått av trygghet och självförtroende. Heléne var under olika perioder sammanlagt tretton år till årsmötet 2001 medarbetarnas valda representant i IMs styrelse. Hon deltog aktivt i IM som rörelse och engagerade sig i ombuds- och frivilligverksamheten samt i IMs framtidsfrågor.

Från IMs ledning och arbetskamrater minns vi med glädje samarbetet med Heléne Warrén och bevarar henne bland våra ljusa minnen.

Helénes närmaste är maken Lars-Gunnar och sonen Markus med familj.

Lund den 30 juli 2001




Visst är hon fin?
R.i.p<3

//
Wivica
Källa: IM's tidskrift

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback